Ditt nya tak tar knappt en vecka!

Leverans garanti

20 000 takrenoveringar tog 20 år, ditt nya tak tar knappt en vecka.

Pris garanti

Fast handslag, fast pris – och du betalar först när jobbet är gjort.

Kvalitets garanti

10 års monteringsgaranti. Upp till 30 års materialgaranti.

Goda skäl att beställa tak av en erfaren takläggare

Kunniga takläggare – takläggning på mindre än en vecka

Vårt mekaniska monteringskoncept är framtaget för att säkerställa högsta kvalitet och största effektivitet i takläggningen. Vi ser alltid till att ha tillräckligt med montörer och takläggare i våra projekt, på så sätt vet vi att vi kan hålla våra tidplaner och att vi effektivt håller nere tiden då du riskerar att störas av renoveringsarbetet. Nio av tio av alla kompletta takläggningsprojekt och takrenoveringar som vi utför genomförs faktiskt på blott tre till fyra dagar.

Svensk takplåt, förädlad i vår egen fabrik

Vi tillverkar själva alla profiler för ditt plåttak, allt enligt måtten på ditt tak. Den egna produktionen sker utan mellanhänder och garanterar därför både snabbare leveranser, vettigare priser och bättre kvalitetskontroll. Takplåten tillverkas av SSAB:s belagda stål MattaNova – det ger plåtar med svårslagen reptålighet.

Tydligt pris, flexibel finansiering

Hos oss får du alltid ett fast pris och ett skriftligt avtal på din takrenovering. Vår lokala takexpert hjälper dig att planera och hitta den mest kostnadseffektiva lösningen för din totalrenovering. Och självklart ordnar vi med smidig finansiering om du önskar. Vi tar inte ut några förskottsbetalningar, utan du betalar först när arbetet är genomfört.

Läs mer om våra finansieringslösningar

Erfarna takläggare – Lång garantitid

Vi ger alltid 10 års monteringsgaranti på våra arbeten, dessutom får du 20–30 års materialgaranti. Vi använder oss varken av underleverantörer eller av någon oklar garantipraxis, hos oss får du allt från en leverantör. Självklart och enkelt.

Goda referenser

Med 20 000 levererade tak, skyhög kundnöjdhet och högsta kreditvärdighet (AAA) vet du att du kan lita på oss. Du kan alltid kontakta vårt huvudkontor i Stockholm för mer information om våra jobb, men de bästa argumenten för att beställa en takläggning eller renovering av oss hittar du i våra kunders kommentarer om våra takläggares jobb:

Se hur en takrenovering går till

Klicka på bollen eller placera muspekaren över den.

1

Besiktning av tak

2

Reparationsplan och offert

3

Takrenoveringen utförs

4

Fakturering

När är det dags att beställa en takrenovering?

  • Taket är över 30 år gammalt
  • Sprickor i taket
  • Unken luft
  • Taket läcker
  • Underlagstak saknas

I god tid, är det enkla svaret. Visste du till exempel att din hemförsäkring inte täcker de kostnader som uppstår om taket ger vika på grund av att du underlåtit att sköta det?

Takets livslängd

Hur vet du att ditt tak mår dåligt? Var uppmärksam på läckor, unken luft, sprickor och växtlighet på taket. Livslängden på ett tak är sällan över 40 år. Om det har gått över 30 år sedan en takrenovering gjordes så är det hög tid att be en expert komma och kontrollera skicket.

Kontrollera taket regelbundet

Kontrollera taket årligen. Genom att undersöka det om både våren och hösten så kan du se till att upptäcka eventuella problem i tid, alltså innan det hinner uppstå större skador. Tyvärr har läckagen ofta funnits länge när husägaren väl reagerar på problemen.

Be en takexpert undersöka taket

Om du är osäker på i vilket skick ditt tak är, be en av våra takexperter komma och undersöka det. Besöket är avgiftsfritt och du får samtidigt en giltig offert på en eventuell takrenovering.

Galleri

Sagt om oss

Taket var borta efter 45 minuterErik Pärsson
"Bara beröm, varken mer eller mindre"Lars Janzon
"Vinterrenovering i mästarklass"Pentti Kuukasjärvi