Ditt nya tak tar två dagar!

Leverans garanti

30 000 takrenoveringar tog 25 år, ditt nya tak tar två dagar.

Pris garanti

Fast handslag, fast pris – och du betalar först när jobbet är gjort.

Kvalitets garanti

10 års monteringsgaranti. Upp till 30 års materialgaranti.

Därför ska du beställa ditt nya tak av en erfaren takläggare

Vi vet vad vi gör – och vi är effektiva!

Vi har tagit fram ett mekaniskt monteringskoncept som säkerställer både effektivitet och högsta kvalitet i takläggningen. Vi ser alltid till att vi tillräckligt med montörer och takläggare på våra projekt. På så sätt vet vi att vi kan hålla de utlovade tidsplaner och att du som kund inte behöver störas av renoveringsarbetet längre än nödvändigt. Nio av tio av våra takläggningsprojekt och takrenoveringar genomförs på endast två till fyra arbetsdagar!

Svenskt tak av hög kvalitet

Alla vår takplåt tillverkas utan mellanhänder i vår egen fabrik. Vi använder oss av SSAB:s MattaNova stål som ger plåtar med svårslagen reptålighet. Den egna produktionen gör också att vi kan hålla nere både pris och leveranstider samt att vi har en bättre kvalitetskontroll. Våra takpannor kommer Från Benders. Ett svenskt familjeföretag som under lång tid levererat takpannor och takprodukter av mycket hög kvalitet.

Betalning efter utfört jobb

Hos oss får du alltid ett fast pris innan uppdraget påbörjas. Vi ger dig alltid ett skriftligt avtal. Våra takexperter hjälper dig planera och hitta den mest kostnadseffektiva lösningen för din takrenovering. Självklart ordnar vi med smidig finansiering om du så önskar i samarbete med Ecster.
Inga förskottsbetalningar – Betala när jobbet är klart!

Läs mer om våra finansieringslösningar

Lång garantitid, utan konstigheter!

Vi ger alltid 10 års garanti på våra monteringsarbeten. Dessutom får du också upp till 30 års materialgaranti. Vår garantipraxis är glasklar och innehåller inga otydligheter. Skulle du mot förmodan få ett problem med ditt nya tak, kontakta oss så hittar vi en lösning på ditt problem. Självklart och enkelt.

Nöjda kunder

Vi har på drygt 25 år levererat över 25 000 tak. Våra kunder är extremt nöjda och hela 97% av de vi utfört takarbeten hos rekommenderar oss vidare. Nöjda kunder är det absolut bästa betyg man kan få och vill du veta mer om vad våra tidigare kunder säger om oss kan du läsa deras kommentarer på RECO.

Se hur en takrenovering går till

Klicka på bollen eller placera muspekaren över den.

1

Besiktning av taket

2

Planering & offert

3

Takrenoveringen utförs

4

Fakturering

När ska man beställa en takrenovering?

  • Taket är över 30 år gammalt
  • Sprickor i taket
  • Unken luft
  • Taket läcker
  • Underlagstak saknas

Det enkla svaret är: I god tid! Ett tak har en viss förväntad livslängd, vilket kan förkortas avsevärt om taket inte underhålls på ett bra sätt. Visste du till exempel att många försäkringsbolag nekar ersättning om taket rasar in eller får läckage på grund att du underlåtit att sköta det?
Här får du tips på saker du ska kolla för att veta om det börjar bli dags för en takrenovering.

Takets livslängd

HEtt normalt tak har en förväntad livslängd på mellan 30 till 40 år förutsatt att du har skött om det under tiden. Med skötsel menas att man kontrollerar det med jämnamellanrum så det inte finns läckor, avlägsnar mossbildning och har koll på den allmänna statusen på taket. Har ditt tak inte renoverats på 30 år eller mer rekommenderar vi att du tar kontakt med av våra takexperter som kan komma och kontrollera taket åt dig.

Kontrollera taket regelbundet

tt hustak bör kontrolleras minst en gång per år, gärna två. En gång på våren och en gång på hösten. Höstkontrollen inkluderar även att du avlägsnar löv och mossa från takrännor och pannor för att vinterns kyla inte ska spräcka sönder ditt tak. Vårens kontroll är för att se till att det inte blivit sprickor på grund av kyla eller snö. Gör man dessa kontroller så upptäcker man problem tidigt och kan få hjälp att åtgärda dem snabbt. Tyvärr har läckage ofta funnits länge innan det börjar droppa in i huset och det uppmärksammas av husägaren.

Be en takexpert undersöka taket

Det kan vara svårt att veta om ett tak mår dåligt bara genom att titta på det. Du kan ha små sprickor som knappt är synliga och den unkna lukten du känner kanske är början på ett fuktproblem. Du kan be en av våra experter komma och kolla åt dig. Besöket är kostnadsfritt och du får även en offert på en eventuell takrenovering.

Galleri

Sagt om oss

Taket var borta efter 45 minuterErik Pärsson
"Bara beröm, varken mer eller mindre"Lars Janzon
"Vinterrenovering i mästarklass"Pentti Kuukasjärvi